dissabte, 13 de novembre del 2010

Marató de TV3

Al desembre es fa cada any la marató de TV3. A la botiga on vaig a comprar les robes, l'altre dia vaig anar a comprar una mica de fliselina per acabar el "quilt" de les fulles... que fa més d'un any que arrossego, i em van dir si volia participar. A la botiga et donen un disseny i les robes per a fer un coixí, el cuses i després es sorteja en una tómbola a Manresa, i els diners que s'obtenen són per la Marató, així que m'han donat la plantilla:
M'ha agradat molt perquè m'encanten els colors llampants, la plantilla està feta amb ordinador per la noia de la botiga (disseny original seu!). Ja m'he posat mans a l'obra, estic fent el segon bloc, en principi he d'espavilar ja que la setmana vinent hauria d'estar acolxant, així que quan tingui el muntatge fet us ho ensenyo.
Aquí el primer bloc amb les teles que vam triar:

1 comentari:

  1. hola Xenia, no m'ho puc creure , fa dos dies vaig estar a punt d'enviarte un comentari , perque veia que feia molt i molt que no deies res i pensava que potser pasava alguna cosa i avui veig aquesta entrada . m'alegro molt de que tornis per aqui.Molt macu aixo que vols fer. roser

    ResponElimina